News

11_Years_Traffic_Radio_StationСкъпи слушатели, Traffic Radio порасна с още 1 година днес. Както вече знаете на 20-ти февруари в Incognito Pre-Party BAR Ruse и на 27-ми в Oxygen disco-bar Bansko ще празнуваме този повод. Въпреки огромната слушателска аудитория от София и Варна, не се намери управител/мениджър, който да прецени че ще получи безплатна реклама, провеждайки събитието в техния клуб.
През 2005-та, когато започнахте да слушате радиото, често задаваните въпроси бяха, кой трак звучи в момента или кой е изпълнителя. Когато пусках в клуб искахте музиката, която се върти по радиото. Благодаря ви, за подкрепата и оценката, която давате вече 11 години.

ps. Оставете DJ-те да градят своя сет, не им пречете да направят подбора си, тяхната работа е да задържат всички гости в клуба. Не очаквайте да ви пуснат музика от YouTube, която имате в смартфона си. Тези, които не ви отказват или ползват интернет по-време на работа, може би не са DJ. www.djbobbyd.org

Кратка хроника и статистика на Traffic Radio Station за 2015г.
-Най-много фенове харесали страницата във фейсбук:
1.България
2.Англия
3.Турция
4.Германия
5.Америка

-Най-много посещения в страницата от градовете в България:
1.София
2.Русе
3.Пловдив
4.Варна
5.Бургас

-Най-много постоянни слушатели по Света:
1.България
2.Америка
3.Англия
4.Турция
5.Германия

-Най-много постоянни слушатели от България:
1.София
2.Варна
3.Русе
4.Пловдив
5.Бургас

 

GROOVETHERAPYКакво беше и как се появи „GROOVE THERAPY“ ?
През април 2006 в Русе официално стартира парти с името „GROOVE THERAPY“! Това име се изполва за първи път от DJ Bobby K & Bobby D още година преди това, търсейки фенове запознати с клубната музика от началото на 90-те.

По-късно след Bobby K и 2 успешни партита на Doncho (back2back) и Pepo (Ellectrica), Боян Дюлянов (DJ Bobby D) започва поредица от партита в първия ъндърграунд клуб „Stilissimo“. Тогава модерния звук беше трайбъл, електро и вокал хаус, представя български артисти с различен стил като (електро, трайбъл, дийп, прогресив, минимъл, вокал хаус) DJs: от (bak2back) Vesselin, Steven, Jassen Petrov, както и Silver, Dian (Deep Zone), Pacho B(Ellectrica), от (E-booking) Iv!, Max, Light.

За по-голяма популярност и развитие на клубната култура в Русе на 26 май 2006 се появи първото „open air“ голямо парти на открито „Zone Networx“. Което се провеждаше 2 пъти в годината до 12 септември 2009 благодарение на Networx-BG.
Партито се излъчваше онлайн в интернет с директен стрийм от Traffic Radio Station и можеше да се гледа от ruse-news.com на русенския интернет доставчик Networx-BG. От 22.09.2007 в Русе вече е факт първия интернационален гост DJ Eric Entrena (Spain) @ Zone Networx 4, а афтър партито продължи в клуб Момо. Другите имена които гостуваха на това парти са: DJ Chus, Mark Knigh, Ismael Rivas, Marcos Cruz, които пускаха и в club Platinium с изключение на Mark Knigh.

„GROOVE THERAPY“ продължава от януари 2008 всеки четвъртък в клуб Platinium, като един път в месеца гостуваха интернационални артисти до ноември 2008. Най-добрите български DJs гостува ли са: от (back2back) Vesselin, Doncho, Steven, Jassen Petrov, Pepo & Pacho B (Ellectrica), от (E-booking) Max & Danny (Electronic Therapy), Iv & Groove (Insomnia), DJane Koki & Joy, както и Andrez, Double D, Balthazar, Giorgio B, Lion, и новият дует (Family Affair) Doncho & MarriDessi. С актуалният и модерен ъндърграунд саунд гостуваха чужденците: Carlos Manaca, David Penn, Marcos Cruz, Chus, Eric Entrena, Dario Nunez, Pablo Ceballos, Sergio Fernandez, DJane Mari Ferrari. С разнообразните сешъни и дрес код като: Red, White, Green, Black, Hat & Mask Session клабърите се чустваха в една различна обстановка и усещане !

 

175x175-75Traffic Radio Station е създадено за приятели и колеги от DJ Bobby D, с нерекламна цел единствено благодарение на Networx-BG. Не рекламира и не продава реклама в интернет. В продължение на 8 месеца от 08.02.2005г. беше само локално, от 25.10.2005г. стартира своя стрийм в интернет. От тогава вторник и четвъртък от 23 часа се излъчват сетове на български DJs.

Целта на радиото е да запознае слушателите с клубната култура и хаус музиката, която от 2000 година насам заема немалък дял от музикалния пазар в България!
От началото на 2007 година Traffic Radio Station държеше втора позиция, а от месец юли 2007г. е на първо място в класацията Интернет топ-5 на България до май 2008г. След което решиха да не замерват слушаемостта на интернет радиата, за тях не беше реално 13 месеца радиото да е номер едно…

 

Watch live streaming video from trafficradiovideo at livestream.com

 

Google+