Български клуб е 12-и в световната класация DJ Mag Top 100 clubs

Столичният клуб „Ялта“ се изкачи на 12-о място в престижната класация на DJ Mag Top 100 clubs в света и е единственото българско заведение, което присъства в нея.
Така за четвърта поредна година клубът се нареди сред най-добрите клубове на планетата, като подобри със седем позиции миналогодишния си резултат. Това е поредното световно признание за клуба, след като през последните няколко години „Ялта“ и организираният от клуба фестивал за електронна музика „Солар“ получиха овациите на най-големите светила на електронната музикална сцена.

Четирикратният носител на титлата за „Най-добър диджей на планетата“ Армин ван Бюрен (Armin Van Buuren) обяви гостуването си на фестивала за най-доброто събитие за 2010 г., а тази година включи кадри от миналогодишното издание на фестивала в най-новото си видео Orion. Санди Ривера пък засне три клипа в клуба, а Марк Найт (Mark Knight) посвети парче на клубa и българската публика.

По повод поредния успех клубът попита едни от любимците на българската публика с какво „Ялта“ и българските фенове са уникални. По думите на Санди Ривера “ всички диджеи обожават публиката, която им позволява да свирят без да се налага да пускат хит след хит. Обичам ви заради това и моля ви никога не се променяйте“.

На въпроса кой е най-любимият му момент от партитата в „Ялта“ Хернан Катанео споделя:
„Обикновено най-яко е след 5 часа сутринта, когато светлините отслабват, а музиката става все по-дълбок“.

Шарам обяснява с какво вечерите в „Ялта“ са по-различни отколкото в другите клубове с думите: „Енергията е огромна и можеш да усетиш близката връзка между диджея и публиката, а това чувство е много специално“. http://www.djmag.com/top100clubs

trafficradio

DJ Bobby D presents TRAFFIC RADIO STATION – the best house and club music (funky,deep,nu-disco,tech,minimal,progressive) Traffic Radio online since 25.10.2005 at 128kbps/ 44khz ; playing with Winamp and Media Player http://www.trafficradio.org

You may also like...

1 Response

Вашият коментар