Искам да бъда DJ?

Искам да бъда DJ? Ръководство за начинаещи DJ:
djbobbyd_logo-concept
1. Трябва да не можеш без музика, да я чустваш и усещаш.
2. Да знаеш повече от всеки друг, който няма понятие за историята на музиката.
3. Да имаш представа от техника, как се използва и за какво точно се прилага.
4. Да имаш желание да се научиш да работиш и да изкараш курс за DJ (някои мислят, че имат желание или си въобразяват, че са научени като смесят 2 трака).
5. Да започнеш да практикуваш към някой DJ агенция.
6. Да пускаш като подгряващ DJ на голямо парти.
7. Да се се явиш на конкурс за DJ.

През 1996г. събирах колеги с които създадохме клуб на DJs в Русе, след което с колегите от Варна се опитахме да учредим Национален синдикат на артистите в България. Последният ми опит да обединя колеги и организирам среща в Русе, беше през 2006г. През есента на 2009г. колеги от София се опитаха да създадат и наложат Асоциацията на Българските DJs. Особенно през последните 4 години липсва уважението, изчезнаха критериите и летвата която трябва да прескочиш за да работиш като DJ. Не мога да допусна че перфектният микс те прави професионален DJ, както и човека който стои на пулта по подразбиране да се приема за DJ.

Успех Ви желая и съм насреща за тези, които имат нужда (виж) тук

trafficradio

DJ Bobby D presents TRAFFIC RADIO STATION – the best house and club music (funky,deep,nu-disco,tech,minimal,progressive) Traffic Radio online since 25.10.2005 at 128kbps/ 44khz ; playing with Winamp and Media Player http://www.trafficradio.org

You may also like...

Вашият коментар