През февруари отбелязваме 12 години Traffic Radio Station

Отбелязваме 12-я рожден ден на Traffic Radio Station през февруари. Най-доброто радио за клубна и хаус музика навършва 12 години на 08 февруари 2017г. Клубовете, които имат желание да им гостуваме, могат да резервират дата и да потвърдят това до 15 януари 2017г. Искате ли да бъдете домакин на това събитие? Идеята е да се съберат феновете на радиото в подходящ клуб и да отпразнуваме заедно.

Безплатната реклама, от която ще се възползвате 20 дена преди събитието е: до 20 сек. радио спот, който ще звучи минимум по 10 пъти на ден (в най-слушаното време), рекламен банер (постер) + информация за мястото и клуба, ще бъдат разпространени в групите, страниците и сайта на радиото. На живо от мястото може да пуснем стрийм на част от събитието (аудио и видео), като допълнителна реклама. За да се пусне аудио и видео стрийм са нужни (интернет връзка, мощен компютър и професионална камера).

Благодарим Ви, че слушате Traffic Radio Station и спомагате за развитието му!

За рекламодатели и клубове: djbobbyd77@gmail.com
+359 885009228 Viber (text „B-day Traffic Radio“)

www.trafficradio.org
DJ Bobby D
Twitter
Facebook Page
Facebook Group
Google +

trafficradio

DJ Bobby D presents TRAFFIC RADIO STATION – the best house and club music (funky,deep,nu-disco,tech,minimal,progressive) Traffic Radio online since 25.10.2005 at 128kbps/ 44khz ; playing with Winamp and Media Player http://www.trafficradio.org

You may also like...

Вашият коментар