Узана Поляна Фест от 13-ти до 15-ти юли в Габрово

„Узана Поляна Фест“ събира в географския център на България иноватори и изобретатели за по-зелен свят от 13-ти до 15-ти юли 2012.
Горски следоразбирачи, предаващи с радио-сигнал местонахождението си костенурки, въглероден доктор, инсталация за чиста енергия са някои от необикновените неща, които посетителите на УзанаПолянаФест ще могат да видят и преживеят от 13-ти до 15-ти юли в географския център на страната – местността Узана над Габрово.
Освен въздух, огън, вода, земя, петият елемент, твърдят организаторите на феста от Сдружение „Узана Фест” и Програмата за малки проекти на Глобалния екологичен фонд – са самите посетители на уникалния УзанаПолянаФест. Той се провежда за втора година и има за цел да събере и приведе в действие зелените алтернативи пред обществото ни и всеки от нас – нещо, което за съжаление не се случи на срещата на върха в Рио.
За щастие хората, които смятат, че промяна в света и в нас самите е възможна и спешна за едно по-зелено бъдеще, са много и УзанаПолянаФест феновете са част от тях.

Затова и програмата на фестивала съчетава сериозни теми като алтернативни източници на енергия и оползотворяване на отпадъците със сериозна музикална програма. Презентационни шатри, еко-акадмеия, детски център и състезание по планинско колоездене ще изпълнят трите фестивални дни със смисъл, а на сцената на феста, за каузата ще пеят Миленита, PIF, Кайно Йесно Солнце и Формация „Тъпани и гайди” за незабравима вечерна атмосфера. Посетителите ще могат още да се научат да приготвят хляб сами и да разберат как хлябът може да изгражда общности с помощта на Хлебната Къща, ще могат също да сътворят сами своя книга от ръчно правена хартия. Сред интересните акценти са и демонстрациите на строителни техники с естествени строителни материали.
Вечерната програма е освежена и от театрални предсатвления и кино-прожекции. Програмата, можете да изтеглите от ТУК
http://www.uzanafest.com

trafficradio

DJ Bobby D presents TRAFFIC RADIO STATION – the best house and club music (funky,deep,nu-disco,tech,minimal,progressive) Traffic Radio online since 25.10.2005 at 128kbps/ 44khz ; playing with Winamp and Media Player http://www.trafficradio.org

You may also like...

Вашият коментар