Traffic Radio Station представя MARIANIMAL

MARI NIKO a.k.a. MARIANIMAL е девствено име в клубния живот на България.

MARI NIKO newТя се забавлява в най известните клубове на страната, прави няколко фотосесии и работи в Escape, Mascara и Chervilo. Слушайки световно известни гостуващи имена се увлича от клубна музика още през 2004, както и посещава най-големите партита в Германия, Испания, Италия и Букурещ. Артиста който я вдъхновява е Marco Carola, както и имена като Loco Dice, Paco Osuna, Magda, Audiofly…
От есента на 2010 Мариана е забелязана от DJ Bobby D, който я вижда че е запалена много повече от всяка друга красива млада жена по модерния клубен звук. В нейно лице той открива част от себе си и решава да се занимава професионално със нея като DJ.
3-те важни неща, които карат Bobby да избере именно нея са:
1. Не може без музика, умее да я чуства и усеща.
2. Знае повече от всеки друг, който няма понятие за историята на музиката.
3. Има чувство за ритъм.

Всички познават Мариана, като най-лудото парти момиче. Oбикаляйки от парти на парти в продължение на години, един ден тя се убеждава, че наистина има огромното желание да стане DJ! Особенно след най-големите летни партита на Cacao beach, сезон 2011, Мариана записва първите си демо сетове.
Bobby D твърдо подкрепя идеята да промотира развитието и като DJ, след което сета и звучи по www.trafficradio.org

В момента тя работи върху практиката с техника, запознавайки се и с възможностите на Traktor Soft. Очаквайте скоро повече инфо, както старта на първият и лайф сет в клубни условия.

trafficradio

DJ Bobby D presents TRAFFIC RADIO STATION – the best house and club music (funky,deep,nu-disco,tech,minimal,progressive) Traffic Radio online since 25.10.2005 at 128kbps/ 44khz ; playing with Winamp and Media Player http://www.trafficradio.org

You may also like...

Вашият коментар